Dr. Bihari Tünde - Fogorvos

Tanulmányok

2oo8- Semmelweis Egyetem, Fogorvostudományi Kar, summa cum laude

1997 -Kolozsvári Orvostudományi Egyetem, Általános Orvosi Kar, summa cum laude

Szakmai önéletrajz

Fogorvosi diplomámat 2oo8-ban summa cum laude minősítéssel a Semmelweis Egyetemen szereztem. Érdeklődési területem elsősorban az esztétikai fogászat, legyen szó akár esztétikai tömések, betétek készítéséről, akár különböző fogpótlási lehetőségekkel történő helyreállításról (héj, fémkerámia koronák, fémmentes koronák, esztétikus hidak, teljes lemezes fogpótlások).

Hivatásom mellett háromgyermekes anyuka vagyok, így kis pácienseimet is segítő, gondoskodó hozzáállással kezelem, hogy biztonságban és a legjobb kezekben érezhessék magukat a gyermekfogászati rendeléseken. Fontosnak tartom ismertetni velük a helyes szájápolás „fortélyait”, és barátságos, oldott légkörben rávezetni őket a fogászati kontrollok egész életen át tartó fontosságára.

Munkámat alaposság, precizitás jellemzi. A fájdalommentes ellátás egyik legfontosabb célom. Barátságos hozzáállásommal is igyekszem oldani a fogászati kezelésekhez kapcsolódó régi szorongásokat. A bizalmon alapuló páciens-orvos kapcsolat kialakításával, a kezelések szakszerűségével, a kontrollok alaposságával törekszem arra, hogy pácienseim a leghosszabb ideig megőrizhessék fogaik egészségét.