Fogfehérítés

Opalescence fogfehérítés

A Medve Medical Egészségközpont Fogászatán a fogfehérítést az  Amerikában már nagy  népszerűségre szert tett Opalescence  módszer otthoni változatának segítségével, fogorvos koordinálása mellett végezzük.

Az Opalescence erős oxidálószer tartalmú készítmény, így alkalmazása során elengedhetetlen a maximális figyelem és elővigyázatosság. Az Opalescence fogfehérítő rendszer nagy koncentrációban tartalmaz hidrogén-peroxidot (H2O2). Az ilyen típusú oxidálószerek a szájüregben az ínnyel, nyelvvel, ajkakkal, nyálkahártyával érintkezve azokban károsodást okozhatnak, így a fehérítés minden esetben egy speciális sín használatával történik.

Általában rendelői környezetben készül az egyedi fogvédő sín, melybe betölthető a fogfehérítő zselé, melyet a fogorvos utasításainak maximálisan megfelelve kell fogainkra felhelyezni. A fogfehérítés során így a fehérítő anyag a fogak külső felszínén keresztül szívódik be, és fejti ki fehérítő hatását. Ezzel a módszerrel a fogfehérítés ideje nagyjából 2 hetet vesz igénybe, mely alatt heti egy alkalommal ajánlott fogorvosunkhoz ellenőrzésre visszamenni, hogy a felmerülő problémák időben kezelésre kerüljenek, a kérdések megválaszoltassanak.

A módszer előnye, hogy a sínes megoldásnak köszönhetően a hátsó fogak is fehérítésre kerülnek, emellett a módszer bár lassabb, de sokkal kíméletesebb módon távolítja el fogaink szöveteiből az elszíneződéseket. Nagyon gyakori mellékhatása minden fogfehérítési eljárásnak, hogy személyes érzékenységtől függően néhány napig, maximum egy hétig fogérzékenység alakul ki, mely a későbbiekben teljesen elmúlik.

A kezelést követő egy hétben kerülni kell a színező ételek, italok fogyasztását, valamint a dohányzást, valamint kövessük fogorvosunk kezelés utáni időszakra vonatkozó utasításait. Ha ezt a néhány dolgot figyelembe vesszük, betartjuk, fogaink hosszú időn keresztül megőrzik fehérségüket, melynek vakító mosolyunk lesz bizonyítéka.

Ajándékozzon vizsgálati utalványt!
 
Facebook
 
Medve Akció
 
Időpontfoglalás